Баба Ванга приживе разкри 5 неща, които привличат кавги и болести! Ето какво е казала "нещастия и мор ще дойдат в къщата, където лежат...



Много хора страдат от навика да съхраняват стари неща, но голямата баба Ванга приживе разкри 5те неща, които привличат бедност и болести и които е по-добре да се изхвърлят и никога да не се носят в къщата.
Ясно е, че понякога е трудно да се разделим със спомени и много от тях все още биха могли да служат, но според баба Ванга това е основният източник на негативна енергия, който носи неприятности и проблеми. Но както каза тя, трябва да се отървете от тях правилно, за да не навредите на себе си и на близките си.





Ето пълен списък с неща, които не бива да са у дома.

  • Неща, които принадлежат на починали хора

Това са може би най-опасните обекти, заредени с мъртва енергия.

Ванга вярваше, че някои се опитват да ги дадат на други хора, но най-добре е да ги изгорят или изхвърлят. И въпреки че баба Ванга беше против търсенето на богатството, но тя съветва да запазите бижута или нещо антикварно като спомен. Останалото е за изхвърляне, в противен случай идването на положителна енергия ще престане и ще се отвори връзка с другия свят, който като черна дупка ще черпи жизнеността на къщата.



  • Счупен часовник

Според гадателката спирането на времето пресича бъдещето. Следователно, ако счупен часовник не може да бъде поправен, той не принадлежи на къщата, дори ако е скъп.

  • Стари и тъмни дрехи 





Черни, сиви и износени стари дрехи символизират смъртта.  Това означава да оставите неща у дома, които безмилостно ще се хранят с вашата енергия. Обикновено човек става летаргичен, блед, апетитът му изчезва и силата му го напуска. По-късно ще бъде много трудно да се възстанови. Вместо тези неща е по-добре да купувате нови, колкото по-ярки и позитивни ще бъдат дрехите, толкова по-добре ще се подхранва вашата вътрешна същност.

  • Счупени или напукани съдове





Според баба Ванга всяка деформирана вещ предвещава обедняването и финансовото изтичане: „след това всяка драскотина и всяка пукнатина ще се появят на линията на съдбата, дори и най-силният в света не може да ги поправи“. Следователно оставянето в къщата на чинии, чаши и всякакви съдове с пукнатини е е зле за вас, "нещастията и мор ще дойдат в къщата, където лежат парчетата с пукнатини".

  • Счупено или напукано огледало





Баба Ванга много внимателно се отнасяше към огледалата, като ги смяташе за портали към света за онези, които идваха при нея. Счупеното огледало отваря смъртната енергия в къщата, води до кавги, заболявания и най-важното - може да предаде тази негативна енергия на бъдещите поколения.
Според народната мъдрост, на Велики четвъртък трябва да се отървете от всичко старо, за да почистите дома си от негативна енергия.

Въпреки че баба Ванга живееше по прост начин, тя никога не държеше стари неща в къщата.


Четете още:

🔴 3-те предмета, които носят просперитета през 2020

🔴 Защо е по-добре да спите през нощта с възглавница между краката

🔴 "Фермата" ще си има бебе!





Източник: За Жената





Коментари

горе