Вижте Корнелия като абитуриентка (УНИКАЛНА СНИМКА)  

Навръх 11 май – Денят на Св. св. Кирил и Методий и патронен празник на Класическата гимназия в София, Корнелия Нинова отвори фотоалбумите и показа своя снимка като абитуриентка. На любопитния кадър шефката на социалистите позира с класа си в двора на училището, което е завършила, а с всички нейни съученици са накипрени с рокли и костюми по последната мода за 80-те години на миналия век.


„Неизбежно на този ден нахлуват спомените от времето, прекарано в залягане над латинския, старогръцкия и старобългарския в Класическата гимназия. Много учихме, но и много се забавлявахме. Където и да сме на 11 май – нашия патронен празник, преподаватели и възпитаници на Националната гимназия за древни езици и култури „Св. Константин Кирил Философ“, винаги сме заедно и винаги силни, защото „dum spiro spero“. Честит празник, скъпи наши невероятни учители, честит празник, класици!“, написа Нинова към архивния кадър, предизвикал буря от коментари в социалните мрежи.


Въпреки дистанцията на времето и натовареното ежедневие Корнелия не е скъсала връзка с приятелите си от училище. През 2018 г. тя не пропусна да уважи с присъствие другарската среща, организира от класа ѝ, по случай 30-годишнината от завършването им и се събра на една маса с почти всички свои съученици, както и с класната си ръководителка, която и до днес дълбоко уважава.


След като взема кетап за средно образование, Нинова се устремява към Юридическия факултет на Софийския университет, където затвърждава славата си на отличничка. Студентските години за нея обаче не минават като при повечето ѝ колеги, защото точно тогава пламва любовта ѝ с нейния дългогодишен съпруг Митко, а малко след това на бял свят се появява и единственият им син Рафаел, който днес е 26-годишен млад мъж.Източник: Ретро

Следваща статия:
Ето ги гамените, отвлекли 16-годишен ученик в Пловдив СНИМКИ

Коментари

Видео на деня

горе