Хотарена: Ива Софиянска била любовница на свекъра си, преди да се омъжи за сина муМрачна семейна драма се крие зад привидно щастливото семейство на Ива Софиянска и сина на Васил Божков - Антон, разкрива източник на „Уикенд”. Оказа се, че приказките за разюздания сексуален живот на мултимилионера в изгнание не са шега - велинградчанинът, спряган за най-богатият българин, имал кратка афера с щерката на Стефан Софиянски много преди красавицата да срещне неговия наследник. Ива имаше отношения с Васил Божков поне година преди да се залюби със сина му. Не съм сигурен дали между баровеца и глезената щерка на бившия кмет на София е имало серозни отношения или просто са се срещали няколко пъти, но имаха авантюра, въпреки че разликата помежду им е 31 години”, навлезе в детайли нашият източник. Факт е обаче, че след като Васил Божков разбрал, че Антон е станал гадже с Ива, опитал да попречи на връзката им.

„Васил доста се ядоса, когато разбра, че синът му излиза с една от мадамите, минали през спалнята му. Не можеше да понесе мисълта, че е възможно някой ден това момиче да стане част от фамилията. Причината е очевадна - не е нормално свекърът да е имал нещо със снахата”, вдига рамене запознатият с интригата.
Затова и богаташът директно забранил на Антон да задълбочава връзката с аргумента, че за ерген като него има хиляди други девойки, която от коя по-красива. Само че тук бизнесменът, който отдавна навикнал думата му на две да не става, срещнал яростен отпор от собствения си син - Антон не само се влюби в Ива Софиянска, но и в началото на юни 2013-а я направи своя законна съпруга.

Двамата вече са родители на две деца - Мая и Васил-младши. Покрусеният биг бос нямал никакъв полезен ход, освен да се скрие от сватбата на единствения си наследник. По-късно в медиите излезе информацията, че българинът, чието състояние се оценява на над 1 милиард лева, не присъствал на купона, защото по това време имал нова любовница, с която имали планирано пътуване. „Да, това е вярно, на 2 юни преди седем години Васил Божков наистина не дойде на сватбата на единствения си син, която събра елита в „Шератон”. Тъжната истина е, че Божков се чувстваше виновен за общото си минало с булката, затова и отказа да участва във веселбата”, отсече очевидецът на бурните събития.
Мълвата носи, че именно аферата между Васил и Ива е причината богаташът и до ден днешен да е в хладни отношения със своя син. По тази причина в медиите се прокрадват животоописания за Антон Божков като това: „Той, за разлика от своя баща Васил, е много семеен мъж.

Сякаш е по-близък с фамилията на съпругата си Ива Софиянска, отколкото с баща си. Обича да разпуска заедно с тъста Стефан и тъщата Алиса и другите им две дъщери. Така близки приятели на младата двойка, която има две деца, описват сина на най-богатия българин”. Доказателство за връзката между Васил Божков и Ива Софиянска даде и враг №1 на хазартния бос с национализиран бизнес - Цветомир Найденов - Цеката. Преди дни конкурентът на мултимилионера написа следното: „Семейството му... там е гротеска, не отиде на сватбата на единственото си дете заради поредната си любовница, но само това да беше...”

Градската легенда в София носи, че Ива и Антон се познават от много години, още когато милионерският наследник работел в Лондон след като завършил икономика в Кеймбридж, и трупал опит, за да поеме бизнеса на баща си. По онова време щерката на Стефан Софиянски била студентка в НАТФИЗ и известна купонджийка, чийто коронен номер бил да скочи върху маса в заведение и да извърти страстен кючек. Двамата се запознали покрай голямата сестра на Ива - Елена. Двете хубавици присъствали на някакъв курбан, където бил и Антон. Така започнала връзката, която за малко да докара инфаркт на предприемача с 11 обвинения, покрил се, поне временно, в Обединените арабски емирства.Източник: hotarena

Следваща статия:
Царицата на розите се окичи с корона за втори път СНИМКИ

Коментари

Видео на деня

горе