Д-р Казанджиева: Направих си тест, след като съпругът ми вдигна температураНямам оплаквания и симптоми, лекувам се вкъщи. Това сподели д-р Иглика Казанджиева пред  "Марица".

Тя е съветникът, който се оказа с положителен тест за Covid_19 от местния парламент в Пловдив.  Лекарката, която работи в детското отделение на Окръжна болница, потърсила помощ в четвъртък заради съпруга си. Тя го завела на преглед, след като той вдигнал температура. По-късно той се оказал положителен. 

"Първо моят бърз тест беше отрицателен и се успокоих, но поисках и на мен да ми направят PSR, след като съпругът ми се оказа положителен", разказа д-р Казанджиева. Тогава и нейният резултат излязъл положителен. 

 Тъй като очаквала резултата от PSR теста, тя не отишла на комисиите и така не е имала контакт със съветници. Въпреки това обаче всичките членове на местния парламент ще бъдат изследвани в понеделник, както стана ясно днес. 

"Добре съм, нямам симптоми. Ще остана до 16 юли вкъщи", каза пред "Марица" докторката от ГЕРБ. Тя работи в детското отделение на Окръжна болница. Разказа, че е спазвала всички изисквания за ползване на защитни средства по време на работа - маска, шлем, престилка.

Екипът на "Марица" пожелава бързо възстановяване на семейството!Източник: Марица

Следваща статия:
От нос Емине до Резово: диви плажове, луксозни курорти и древна история

Коментари

Видео на деня

горе