Оперираха по спешност Анелия СНИМКАФолк певицата Анелия се е изкушила да легне под скалпела за първи път в живота си. И ако до преди можеше да се похвали като една от малкото в бранша, които не са се подлагали на пластични операции, то това вече не може да бъде така.
 

Бдителни почитатели на заралийката са категорични, че има доста сериозна промяна в носа на любимката им като направят сравнение със стари нейни снимки.

Твърде вероятно е бившата на Коко Динев да се е подложила на ринопластика, след която изглежда коренно различно. Все пак феновете я поздравиха за новата визия.

Но за нейно щастие не я нападнаха с неодобрителни коментари, както се случи с колежката й Преслава преди време.

Добричлийката обаче беше прекалила и така изтъни носа отвъд границите на естетиката, че и стана копие на Галена, пише hotnews.bg.

Анелия е направила ринопластиката премерено и с вкус, смятат в средите. Появиха се обаче предположения, че е възможно и фотошопа да е играл в повече и това да е резултат от филтри и „вталявания“ по различните части от тялото.

Анелия е взела много от чертите на майка си Светла. Снимката е от последния рожден ден на певицата, когато все още не се забелязваше намеса на пластична хирургия.Източник: Марица

Следваща статия:
ИЗВЪНРЕДНО! Гърция поряза българите за морето, затваря границите от 23 до 7 сутринта

Коментари

Видео на деня

горе