Така работи държавата на корумпираните калинкиТате почина през Януари. Не можеше да се движи от очите надолу. Беше в абсолютно нечовешко състояние след няколкото инсулта. На 14ти октомври 2019 Телк /Нелк или както им е името му дават 40% ...демек нищо. Тогава все още можеше да се движи (с помощ). От ноември всичко приключи за него и 75 годишната му майка се грижише за него активно (мисля, че с около 300 лева на месец) помагахме разбира се, но само тя си знае какво и е било да гледа детето си как умира в ръцете и.

Края на ноември се започва преследването за повишаване на тези 40% защото той можеше само да стене и мига...Моята скромна оценка за неговата нетрудоспособност е 99.99%. Телк трябваха да го посетят за да оценят състоянието, но само отлагаха...В крайна сметка почнаха да правят намеци на баба ми, че без пари няма да му обърнат внимание....Днес сме 16ти Септември и получих Писмо от НЕЛК :) 

В което се твърди, че баща ми получава нов процент за нетрудоспособност - 50% :) Според тях все още има шанс той да изкара някой лев макар и след смъртта си :) Та....Недай боже да ви се случи нещо...не очаквайте помощ от държавата....

Автор: Олег ПетровИзточник: Lentata

Следваща статия:
Започна се! Ученик е с коронавирус, класът му е под карантина

Коментари

Видео на деня

горе