Бившата жена на Борисов за протестиращите в България: Дори аборигените не са имали такова поведение



Крайно възмутена от ескалиралите протести в София е бившата съпруга на премиера Бойко Борисов и майка на неговата единствена дъщеря Венета, пише проправителственият сайт "Пик".

Ето какво съобщава изданието без редакция:





"Д-р Стела Костова, която е американски гражданин и живее далеч от родината повече от 20 години, не спира да се информира за случващото се у нас, а гледките с изкъртени павета, пребити полицаи и агресивни протестъри я подтикнаха да изкаже мнението си публично в социалната мрежа фейсбук, макар традиционно тя да се въздържа от каквито и да било политически анализи.





„Престъпно поведение и вандализъм, нападение на служителите на полицията, грозен език и какво ли не още се смята от „протестиращите за НЕ СЕ ЗНАЕ ТОЧНО КАКВО“ за причина за гордост. Искат цивилизовано общество, а дори аборигените не са имали такова поведение. Искат ЗАКОННОСТ, а нарушават закона. За сведение, във всяка нормална държава законът позволява при нападение на полицай нападателят да бъде веднага арестуван и съден, в Щатите полицаите могат да използват оръжие, ако животът им е застрашен по време на изпълнение на служебния им дълг“, написа д-р Костова по повод безобразията на метежниците.





Както „Ретро“ първо разкри, макар успялата лекарка и министър-председателят отдавна да са разведени, тя продължава да го подкрепя, въпреки че се е устроила в Америка и рядко се прибира на родна земя. Двамата дори са приятели във фейсбук, а Стела стои плътно зад гърба на Борисов и неговите решения.





Припомняме, че първата жена на премиера живее в щата Калифорния и работи в престижна клиника като лекар по вътрешни болести. Д-р Костова не крие, че изпитва носталгия по България и най-вече тъжи за дъщеря си Венета и двете си внучета Бойко и Иван, които рядко има шанса да вижда на живо, но в интернет пространството не спира да нарича „моите съкровища“. У нас е и нейната сестра Петя, с която са изключително близки. Тя също е известна лекарка, доц. в УСБАЛ по онкология в София."


Четете още:

🔴 Така работи държавата на корумпираните калинки

🔴 Започна се! Ученик е с коронавирус, класът му е под карантина

🔴 19-годишен връхлетя с ауди в насрещното и уби мъж





Източник: Petel





Коментари

горе