Как 24-годишна българка стана ключов участник в битката Тръмп - Джо Байдън?



 Президентската предизборна кампания в САЩ е във финалната си права и очернянето на противника е в пълен ход. Изненадващо 24-годишна българка се оказа ключов участник в размяната на удари под кръста между екипите на Доналд Тръмп и Джо Байдън.

Актрисата Мария Бакалова е заснета в компрометираща ситуация в хотелска стая с адвоката на американския президент и бивш кмет на Ню Йорк Руди Джулиани, пише https://www.24chasa.bg/ .

Става въпрос за сцена, която е част от новия филм на британския актьор и комик Саша Барон Коен, добил световна известност с образа си на Борат от едноименната продукция, която направи през 2006 г.

 Българката се представя за млада репортерка, която взема интервю от Джулиани.





В един момент се вижда как тя се навежда към него,

за да му свали закачения на ревера микрофон, и в това време той поставя ръце в панталона си, седейки на легло. Следва обаче намеса от Коен със следните думи: “Тя е на 15. Тя е твърде стара за теб”.

Във филма “Борат – 2” той играе баща на Бакалова и влиза в хотелската стая, където тя е със 76-годишния адвокат, опитвайки се да отърве дъщеря си Тутар от него.

Сцената е заснета със скрита камера в Ню Йорк.





Джулиани твърди, че в нито един момент не се е събличал. Това, което се виждало от разпространени снимки, е как той се обляга назад на леглото, за да си прибере ризата в панталона. Според него целият този капан му е заложен като

отмъщение за разкритията,

които направил за сина на кандидат-президента Джо Байдън, който според последните проучвания има преднина пред Тръмп. Позовавайки се на информация от лаптопа на 50-годишния Хънтър Байдън, Джулиани поиска да започне разследване за негови сексуални контакти с непълнолетни момичета и опити за корумпиране на украински олигарси. Това обаче се случи преди дни, докато снимките от хотелската стая са отпреди месеци.





“В нито един момент преди, по време на интервюто или след него не съм се държал неуместно. Ако Саша Барон Коен намеква за друго, то той е хладнокръвен лъжец”, подчертава адвокатът на Тръмп. Той твърди, че се обадил в полицията веднага след като разбрал, че е сниман от известния британски комик, въпреки че в първия момент не го разпознал. Подал сигнал, защото се усъмнил, че това е измама заради нещата, които той крещял. Макар това да се е случило на 7 юли, не е известно до момента да е образувана някаква проверка по случая. 


Четете още:

🔴 Отново драма с пациентка от Родопите с Koвид и пневмония

🔴 Д-р Калъчев: Себестойността на PCR теста е 30 лева

🔴 В понеделник е Димитровден. На този ден се спазват следните обичаи





Източник: Фактор





Коментари

горе