Силна майчина молитва за децата



За майката е най-важно децата й да бъдат здрави, щастливи и да не се нуждаят от нищо. Има няколко силни молитви за защитата и благополучието на децата.

Всяка вярваща майка разбра колко е важно да се моли за своето дете, за може от Небето да й помогнат и да й дарят защита в трудно време. В молитвата не думи са най-важни, а те да идват от дъното на душата и с чисто сърце.





Майчина молитва към Ангел-хранителя

Една от най-силните молитви на майката за детето е адресирана до неговия Ангел-хранител, който винаги пази и защитава малкия.

„О, защитник на моите деца (имената), моля те, подари им крепко здраве, защити ги от зло, пази ги от коварни хора, дръж далеч от тях всички страшни болести. Не им давай да стават лоши и зли, наставлявай ги по верния път и ги пази от всякакви беди. Умолявам Те, застъпник на моите деца, не ги оставяй в моменти на недъзи, страхове и безпокойство. Амин“.





Молитва за децата Към Богородица

Когато детето боледува, трябва да произнесете молитвата на Божията Майка, която е застъпница на всички хора, особено децата.

«О, Пресвята Богородица! Възнасям Ти молитва за защита на своето дете! Моля те да чуеш словата мои и да се притечеш на помощ, защото се нуждая от Теб. Моля те, пази моето дете от зло, прогони от него болестите и страданията, всички неудачи и недъзи. Избави го от болката, както избавяш всички от беди и напасти. Помилуй и спаси моето дете, подари му крепко здраве и му помогни да пребори злата болест. Да се слави името Твое, Пречиста Дево! Во веки веков. Амин“.





Молитва към Бога за защита на децата

Господ обича всеки и помага на всички, които се обръщат към Него в молитвите. За да предпазите детето и от всички беди и да му подарите щастие, се помолете на Господ. Тази молитва е една от най-силните, необходимо е да се чете всеки ден от всички майки.

„Милосърдни Господи! Моля Те, пази чедото мое (име). Подари му Своето покровителство и защита. В моменти тежки му помагай да се справя с всички беди и трудности, които стоят на пътя му. Скрий го от зло и напасти. Подари му крепко здраве и сила на духа. Наставлявай го на пътя на истината, позволи му да живее в щастие, радост и да се наслаждава на всеки ден, който Ти ни даряваш, о велики Отец наш Господ! В името на Отца, и Сина, и Светия Дух. Амин“.


Четете още:

🔴 Злобно: Не пуснаха Катето Евро на спа с внучето

🔴 Джипи от София: Хората с пневмонии ще умират в домовете си

🔴 Е ТАКА УМИРАТ ХОРАТА, А НЕ ОТ KOВИД!





Източник: svobodnazona





Коментари

горе