Мощна молитва към Свети Йоан Предтеча преобръща живота към добро



Познаваме Свети Йоан Предтеча като единственият новозаветен пророк. Той кръщава Иисус Христос. Но Свети Йоан Предтеча е голям помощник на хората

Г-жа Димитринка Добрева ни изпрати тази молитва. Тя ни помоли да я споделим с нашите читатели. Г-жа Добрева ни разказа как тази уникална молитва й е помогнала в труден момент.

Всичко започнало преди 5 години. Майката на г-жа Добрева се разболяла. Лекарите започнали да й правят всякакви изследвания, но не могли да открият от какво страда жената.





Майката започнала да се чувства заслабнала и без сили. Не знаели какво да направят.

Докато майката лежала в болницата, г-жа Добрева се запознала с жена от съседната стая. Тя й казала, че се научила да казва една молитва, от която се чувства спокойна, одухотворена и в хармония със себе си.

Г-жа Добрева си казала, че нищо няма да загуби, ако види каква е тази молитва. Прочела я един път и я показала на своята майка. Възрастната жена взела листа с молитвата и започнала да я чете по няколко пъти дневно. След 3 дни лекарите казали, че установили какъв е здравословният проблем на жената. Изписали лекарства и след 5 дни вече била вкъщи.

Майката на г-жа Добрева продължила да си казва молитвата, но нейната дъщеря съвсем забравила за нея. Две години по-късно от нищото в службата започнали да се случват различни проблеми. Набедили г-жа Добрева и я предупредили, че ще я уволнят.





Жената си харесва работата и казва, че е съвестен служител. Приела заплахата от уволнение като огромна обида и унижение. Просто не знаела какво да направи.

Отишла на гости в дома на своята майка. Била доста мълчалива, което не е характерно за нея. С усилие майката успяла да разбере какво терзае нейната дъщеря. Веднага се сетила за молитвата й я накарала да я чете.

Г-жа Добрева се прибрала в дома си видимо успокоена и разведрена. Сутрин и вечер четяла тази молитва. На четвъртия ден в службата станало ясно, че тя няма вина за проблемите.





Други служители допускали грешки, заради които Димитринка едва не останала без работа.

Три години по-късно г-жа Добрева не престава да казва молитвата към Свети Йоан Предтеча и Кръстител. Тя съветва всеки, който има проблеми да започне да я чете и е убедена, че ще има положителен ефект.





Кръстителю Христов, проповедниче на покаянието! Не презирай мене, който се кая, но заедно с небесните войнства моли се на Господа за мене недостойния, който паднах в много грехове и се измъчвам от бурните помисли на моя ум. Изпълнен съм със зли дела и няма край моят греховен навик, и умът ми е прикован към земните неща. Що да правя, не зная, и при кого да отида, за да бъде спасена душата ми, освен при тебе, свети Йоане, едноимен на благодатта, защото зная, че ти пред Господа след света Богородица си най-велик измежду всички родени на земята.





Ти се удостои да се докоснеш до главата на Царя Христа ­ Божия Агнец, Който взе греховете на света, моли Го за моята грешна душа, та поне отсега да понеса благото Му иго и да получа наградата с последните. О, Кръстителю Христов, досточтими Предтече, последни пророче, първи мъчениче, наставниче и учителю на чистотата и ближни Христов приятелю!





Тебе моля, при тебе прибягвам: не ме отхвърляй от твоята закрила, но подигни мене, падналия в много грехове. Обнови душата ми чрез покаяние, като с второ кръщение. Очисти мене осквернения от грехове и ми помогни да вляза в небесното царство, дето нищо нечисто не влиза. Амин!


Четете още:

🔴 Дете излиза от кома, докато родителите се молят

🔴 Предсказание на Нострадамус: Биологично оръжие ще превърне хората в зомбита

🔴 Върнаха в Лондон студентка от Медицинския, кацнала на летище Пловдив





Източник: ТОПактуално.ком





Коментари

горе