Захари Бахаров отказал на Божков. Беглецът с 19 обвинения го калесвал за лице на олигархичната му партия



Актьорът Захари Бахаров, който повече от четири години бе лицето на хазартната игра "Национална лотария" на Васил Божков, е отказал да се включи в политическия му проект "Българско лято". 

Звездата от "Под прикритие" е бил търсен още през есента от хората на Черепа с идеята да бъде едно от младите лица на олигархичната партия. Гологлавият актьор обаче тактично отказал и то със странен мотив - притеснявал се, че ако приеме офертата, брат му Явор можел да бъде вкаран в затвора заради пиянската си изцепка в Банско.





В края на минатата година по-малкият Бахаров получи минималната присъда от 1 година затвор, заради шофирането си в пияно състояние и след употреба на наркотици, в зимния ни курорт. Той обаче обжалва и според запознати не е изключено на по-горна инстанция присъдата му да бъде още по-благоприятна. 





Преди да остане без работа, като водещ на Националната лотария, Захари Бахаров прибирал по 40 хил. лева месечно или близо 2 милиона лева за четирите си година в служба на Черепа, пише столичен седмичник.

През 2018 г., когато Валери Симеонов поведе война срещу агресивната реклама на хазартните игри на Божков, Бахаров записа двуминутно видео в защита на "игрите на късмета". Това обаче му донесе много негативи, а в социалните мрежи масово започнаха да го наричат "Аватара на Черепа".


Четете още:

🔴 Защо Деси Банова не е премахната от "Лицата на Nova"?

🔴 Ново изискване за пътуващите от България към Англия

🔴 Лекар посочи задължителните изследвания след прекаран Koвид / ПЪЛЕН СПИСЪК:





Източник: pik





Коментари

горе