Дублирани билети препълнили Античния театър в Пловдив, капацитетът - увеличен / СНИМКИ



Лоша организация и неспазване на мерките на концерта на Лили Иванова в Античния театър в Пловдив снощи. За това сигнализира читателка на GlasNews.bg.





Какво ви съобщихме, концертът на примата събра стотици пловдивчани, а от Сдружение на Заведенията поискаха оставката на здравния министър Стойчо Кацаров.

По думите на читателката ни е имало празправии между хората в публиката заради местата, които те е трябвало да заемат, а причината е пускането на допълнителни билети, които са били с дублирани места. Така капацитетът на Античния театър не бил просто запълнен, но и увеличен. За дистанция и дума не е можело да става.





Вижте нейния разказ:

"По време на концерта не бяха спазени наложените мерки срещу Ковид. Не се спазваше дистанция, всички възможни места за сядане бяха заети, хората бяха наблъскани един в друг, други бяха принудени да сядат по пътеките, а останалите трябваше да стоят прави.





Имаше скандали между хората за билетите и местата. Персоналът и разпоредителите не знаеха какво да правят и как да реагират в тази ситуация и ни изпращаха да се обърнем към организаторите, но такива на Античния театър нямаше. След 30 минути обикаляне и разговори с най-различни служители се оказа, че са пуснати допълнителни места и билетите са дублирани.

Имаше обещание за допълнителни столове, но така и не беше изпълнено. Ние лично бяхме закупи нашите билети през февруари 2020 г, но се наложи да стоим прави един час и 45 минути.", отбелязва Белева.





Ето и снимките, които ни бяха изпратени с текста:



Четете още:

🔴 Синът на Благо Джийзъса не го помни, нарича друг мъж "татко"

🔴 Участие на Азис в Турция предизвика голям скандал

🔴 Пребиха жестоко бившия мъж на Мими Иванова





Източник: glasnews





Коментари

горе