Като 2 капки вода: Николина Ангелкова замяза на фолкзвездата Бони / СНИМКИ



Бившата министърка на туризма и за пореден път очертаваща се депутатка Николина Ангелкова продължава с тунинговането, след като ринопластиката от миналата година не й е била достатъчна, за да се хареса. А заради филърите, непрестанното опъване на кожата и диетите, герберката вече прилича повече на фолкзвездата Бони, отколкото на старото си "аз", установи Lupa.bg след бързо сравнение на снимки на двете дами.






Бони е по-стара от Николина с 6 лета

Разликата между двете им, освен шестте години в ЕГН-то, обаче е, че ромската перла започна с интервенциите по тялото и лицето си много по-късно от народната избраничка. 





Крумовградчанката вече не е водач на листа, а е едва втора в 26-и МИР в София-област, но за сметка на това прясната й снимка за кампанията ще радва симпатизантите от всеки билборд между Ботевград, Костинброд и Ихтиман.

Не е ясно дали кадърът е бил силно обработен с баданарката, или Ангелкова се е подложила на поредното зверско постене, тъй като в сравнение с летните месеци е отслабнала видимо с поне 5 килограма. Личат си и филтъри в устните, както и процедури за състоянието на кожата на лицето й. Според запознати, тя е станала фенка на камъните за масаж "гуа ша" и всяка вечер чинно прекарвала минимум по 15 минути пред огледалото, за да се "опъва". 


Днешната кокетка преди 5 години като министър 





Дали от ъгъла и светлината, дали заради творенията на дерматолозите и пластичните хирурзи обаче 41-годишната вярна на Бойко Борисов кандидат-депутатка поразително мяза на Бонка от Сливен.

Фолкаджийката е известна като голяма фенка на пластичната хирургия. Ромската дива от няколко години е пристрастена към операциите и постоянно ляга на масата за нови подобрения. Мургавелката няма нищо общо с певицата, която беше преди 10-на години. Любимката на чалга жанра първо си сложи силиконов бюст, след това си ремонтира и носа - вероятно при същия хирург, на който се е доверила и Ангелкова. 





Lupa.bg дочу, че ромската певица има и повторна корекция на гърдите, като преди 2 години е сложила по-нови и по-големи импланти. Бони има бели фасети и е уголемила устата си до гигантски размери. Ангелкова, по нейно подобие, също е с нова усмивка.

Все пак политичката е "назад" с едно извайване на скулите от Бони, която е посегнала и на лицевите си кости след всичко останало. 
 


Четете още:

🔴 КЪРВАВА Луна на 20 октомври преобръща Съдбата на три зодиакални знака!

🔴 След онлайн обучението: Персонално домашно при пропуски в клас

🔴 Вижте на кои места ще влизаме без сертификат, доста малко са!





Източник: lupa





Коментари

горе