Елен Колева аха да остане гола пред Рачков, през цялото време си държеше... СНИМКИ и ВИДЕО



Очите на Димитър Рачков почти изкочиха пред пищното деколте на Елен Колева, което аха да се разкрие напълно пред цяла България. Актрисата изтанцува страстен белиденс в оскъдно облекло, но докато правеше кръшни движение бюстието й започна да се развързва. На брюнетката й се наложи да го държи през цялото време, за да остане по без нищо на сцената.

Разбира се, гледката и така беше приковаваща за Димитър Рачков, Наско Месечков и Алфредо Торес, които накрая се притекоха на помощ на Елен, която така и не пусна връзките на бюстието си до самото си излизане от сцената.





На комичната гледка стана свидетел и Илиана Раева, която също бе гост в шоуто. Припомняме, че преди години именно тя бе част от журито, което оценяваше танцовите изпълнения на Елен Колева и Алфредо Торес в "Денсинг старс". До съпругата на Наско Сираков седеше и Таня Балтова.





Любопитното в случая е, че преди този танц, в който Елен придържаше през цялото време връзките на бюстието си, имаше и още един, в който въпреки че беше по-облечена - силиконовите й гърди отново напираха да се покажат, което принуди актрисата да ги държи през цялото време.





Освен Елен Колева, красива гледка за зрителите поднесоха още и Къци Вапцаров заедно с Момичетата на късмета, с които наелектризираше емоциите преди години в емблематичното си шоу "Риск печели, риск губи" и "Супершоу Невада".

За първи път "Забраненото шоу на Рачков" събра и почти целия екип на "Господари на ефира". Рачков посрещна в студиото продуцента Джуди Халваджиян и първия човек в екипа на предаването – Красимира Петрова. До тях в студиото бяха водещите Мария Игнатова, Малин Кръстев, Герасим Георгиев – Геро, Ненчо Балабанов и Румен Угрински, а с видео връзка зрителите видяха и любимия Васил Василев – Зуека.





"Това са 20 години труд и много талант събрани на едно място - това виждам сега около мен. Много ме докоснаха всички кадри, които видях, и ме върнаха във времето, когато всичко се правеше с огромна любов и ентусиазъм", сподели Джуди Халваджиян.





Следващата седмица "Забраненото шоу на Рачков" ще се превърне в "Национален събор Горубляне 2021" с участието на ансамблите "Филип Кутев", "Тракия" и "Пирин", "Мистерия на българските гласове", "Тригайда", Севдалина и Валентин Спасови, Нели Петкова и Славка Калчева


Четете още:

🔴 Мира Добрева обижда фенове като каруцарка / СНИМКИ

🔴 Падна тайната за килограмите на Деси Слава / СНИМКА

🔴 Тъжно! Напусна ни още една много талантлива и успешна българка!





Източник: Блиц





Коментари

горе