Ето как трябва да пиете водата, за да отслабнете



Вода – най-евтиният и безопасен начин да отслабнете. Отслабването чрез нея е много популярно. Има различни вариации как точно да я консумирате и по колко, за да отслабнете. Е, ние ще ви разкрием метод, с който без никакво усилие за нула време ще смъкнете 10 килограма.





Сега сме решили да ви предложим много ефикасен метод за отслабване Междувременно с него без никакво усилие ще се отървете от част от бръчките си, тъмните кръгове под очите и уморения си вид.

Все пак горещо препоръчваме преди всичко да се консултирате с лекар, щом става въпрос за отслабване. В същото време сме абсолютно наясно, че много малък процент от вас ще го направят.





След анализ на куп методи за отслабване с помощта на вода, изготвихме план, който наистина помага за се разделите с излишните мазнини и да имате много по-здрав и хубав вид.

Ако правите всичко според указанията, не само че ще отслабнете ѝ,но и ще се отървете от подпухването, ще кажете „сбогом” на целулита и ще видите наистина огромна трансформация на вашите лице и тяло.





Принцип на отслабването с вода

Повечето хора пият много малко чиста вода. Доста от процесите в организма ви обаче така се забавят. Бавният метаболизъм е проблем свързан не само с трупането на излишни килограми, но и с пречистването на тялото.

Освен това е важно да отбележим, че мозъчните сигнали за жажда и глад са доста сходни и много пъти стигаме до ненужно преяждане.





Как да отслабнем с вода?

Няма да ви караме да правите нещо екстремно, за да се сбогувате с излишните килограми. Добре е да ядете по същия начин, както преди с едно малко правило – лека вечеря – без масло, мазнини и въглехидрати. Риба, пиле, млечни продукти, яйца и зеленчуци – това е перфектната вечеря.

Няма никакви други ограничения.

Просто добавете нужното количество вода към ежедневието си.





Ето 4 правила, с които тялото ви ще отслабне:

Не може рязко да започнете да пиете по 3 литра вода, ако преди това сте се ограничавали до няколко чаши чай и кафе дневно. Всичко трябва да се случва постепенно.

Днес например изпийте чаша вода повече, отколкото обикновено. За някои това ще е единствената вода през деня, тъй като много хора просто пият само кафе, чай, сок и други напитки.

След два дни добавете още една чаша вода и така нататък.





Времето, в което пиете вода

Добре е това да става 20-30 минути преди хранене. Количеството не трябва да е повече от 200 мл. (това е максимумът). За предпочитане 100 – 150 мл.

Можете да пиете толкова пъти дневно, колкото пожелаете.

Количество вода

Има доста информация относно това колко точно вода дневно е редно да консумирате. Някои хора дори мислят, че трябва да пият 4-5 литра дневно. Ако не сте професионален спортист, то тогава 3 литра ще са ви напълно достатъчни. Не забравяйте, че прекалено многото пиене на вода също не е полезно.

Съсредоточете се върху това как се чувствате. На възрастни понякога им е достатъчно и да изпият не повече от литър и половина или два дневно.

Вслушайте се в тялото ви.





Има много неща, които може да добавите към водата си – краставици, джинджифил, лимон, ябълки. Това обаче вече не е чиста вода. Пиенето на такива напитки е възможно и необходимо, но те не се включват в дажбата ви чиста вода дневно.

Водата с джинджифил например помага за стимулирането на метаболизма и загубата на мазнини. Това е чудесно питие за вечерта.

Ако спазвате препоръките ни, ще загубите между 5 и 10 килограма за месец. Ще забравите да подпухналостта, и ще изкарате токсините от тялото си. Ще хапвате по-малко и ще се чувствате много по-добре.


Четете още:

🔴 В "Ергенът" беше девица, а сега е повече от предизвикателна / СНИМКИ

🔴 Фенове заплашиха Мис България 2020: Да не те видим и теб в някой клип в интернет / СНИМКИ

🔴 В Родопите: Красива скална гробница с лековита сила привлича хората / СНИМКИ





Източник: Блиц





Коментари

горе