Гала отряза косата си в ефир в знак на протест / СНИМКИ



Водещата на "На кафе" Гала отряза малък кичур от косата си в знак на подкрепа към иранските жени.

Водещата, която винаги е отричала, че има екстеншъни, извади ножица и отряза рус кичур, докато коментираше шокиращия случай на 22-годишната Махса Амини, за която се твърди, че била пребита до смърт в ареста на иранската столица Техеран.





Тя е задържана от моралната полиция, защото носила хиджаба си твърде отпуснат и от него се виждал кичур коса.

Протести заляха Иран след смъртта на младата Масха и се превърнаха в централна тема по всички емисии новини, а действията в подкрепа на жените в Иран не закъсняха.





В социалните мрежи се появи тенденция мъже и жени да режат част от косата си в знак на солидарност. Марион Котияр, Изабел Юпер, Жулиет Бинош и още много други френски актриси направиха видео, в което отрязват част от косата си.





В призива за солидарност се включиха и известни имена от българския екран и сцена. Към Йоанна Темелкова, Дария Симеонова, Юлиян Вергов, Ирмена Чичикова, на Титова и Алек Алексиев заедно с двете им дъщери – Ая и Хана, преди минути се присъедини и Гала.





По същото време и в конкурентното предаване на "На кафе"-"Преди обед" събитията в Иран бяха дискутирани надълго и широко, но Деси Стоянова не си пипна прическата.


Четете още:

🔴 Динко ступа нелегални афганистанци, вини всички мигранти за смъртта на нашия граничен полицай / ВИДЕО

🔴 Емилия напълня до неузнаваемост / СНИМКИ

🔴 Викат полиция в "Игри на волята" заради нечуван скандал - има и арестувани / СНИМКИ





Източник: plovdiv24





Коментари

горе