2-минутна отвара изцяло чисти токсините! Ще се почувствате като бебе!



Рецептата за детоксикираща напитка, за която ще говорим има способността да почиства и да премахва всички токсини от организма.

Тя работи ефективно за ускоряване на метаболизма, балансиране на кръвното налягане, премахване на мазнините и борба с диабет, което е може би най-голямото предимство на използването на тази напитка.

Приготвя се много лесно. Можете да я направите само за 2 минути.

Съставки:

1 чаена лъжичка канела
2 супени лъжици пресен лимонов сок
1 супена лъжица мед
2 супени лъжици ябълков оцет
360 грама вода

Инструкции:

Смесете добре всички съставки в блендер.

Пийте тази смес на празен стомах сутрин.

За най-добри резултати, не съхранявайте тази напитка.

Приготвяйте я всеки ден преди да закусите.

Следвайте тази рутина в продължение на 3 месеца.

Какво прави тази проста напитка толкова специална?

Канела

Тази сладка, ароматна подправка е една от най-старите познати подправки. Тя ни предлага антисъсирване и антимикробни ползи, подобрява мозъчната функция и допринася за здравето на дебелото черво. Може също да помогне за контрол на кръвната захар при хора с диабет.

Лимон

Богат на витамини и минерали, лимонът помага за справянето с редица здравословни проблеми. Той също така укрепва имунната система и предпазва от свободните радикали, причиняващи рак. В допълнение, лимонът има и ползи за понижаване на холестерола в кръвта, намаляване на високо кръвно налягане, както и предотвратяване на сърдечно-съдови заболявания.

Мед

Здравните ползи от меда са твърде много, за да бъдат всички назовани, но ето някои основни такива:

Той е богат на много хранителни вещества като витамини, минерали, ензими и полифеноли.

Неговите естествени захари, играят важна роля в превенцията на умората по време на тренировка, което го прави природен енергиен бустер.

Той е мощен стимулатор на имунната система. Неговите антиоксидантни и антибактериални свойства могат да помогнат за подобряване на храносмилателната система, което ще ви помогне да сте здрави и да се борите с болестите по-лесно.

Ябълков оцет

Ябълковият оцет може да  нормализира кръвното налягане, ако се приема ежедневно, тъй като е богат на оцетна киселина, която може да намали хипертония (високо кръвно налягане). Плюс това, способността за алкализиране на ябълков оцет може да коригира излишната киселинност в нашата система и да помогне за предотвратяване и борба с инфекцията.



Източник: bradva





Коментари

горе