Розали на Кобрата вдигна блок / СНИМКИСтроителен бизнес е подхванала новата приятелка на Кубрат Пулев, показа проверка на "България Днес". За връзката между красива Розали Петрова и Кобрата се разбра преди няколко месеца от бившата приятелка на боксьора фолкпевицата Андреа. В своя публикация във фейсбук тя насочи гнева си към Розали, която й е отнела любимия.

Блокът на Розали Петрова е почти завършен

Блокът на Розали Петрова е почти завършен

В потвърждение на думите си фолкаджийката дори публикува документ, от който става видимо, че Розали и Кубрат заедно са си купили етаж от къща в центъра на София като своеобразно любовно гнездо.
"Много ми е интересно, докато 5 години ми живееше в къщата, а купуваше имоти с любовницата си, бащата на това момиче знаеше ли, бе", избухна Андреа под поста със скандалните документи.

Връзката на Кубрат Пулев с Розали бе разкрита от бившата му приятелка Андреа

Връзката на Кубрат Пулев с Розали бе разкрита от бившата му приятелка Андреа


Впоследствие стана ясно, че мистериозната Розали се препитава като брокер. Според запознати чаровната половинка на Кобрата се справя повече от добре с намирането на изгодни оферти за клиентите си. Както се казва, с успеха идва желанието и за по-солидно развитие.
В случая половинката на Кобрата не се колебае дълго. За целта фирмата й първо се сдобива с атрактивен парцел в столичния кв. "Слатина". Впоследствие той е прехвърлен на нейно име като физическо лице. След борба с бюрокрацията и изваждане на множеството книжа е задвижено и самото застрояване. Според проекта става дума за седеметажен блок с над 2000 кв.м застроена площ.

 Кубрат и  Андреа

Кубрат и Андреа


Към днешна дата строителството почти е приключило, показа проверка на място. Самата Розали от своя страна започва да разпродава готовите жилища, ползвайки натрупания опит като брокер. Любопитно е, че сред щастливите новодомци е и родната й сестра, която се сдобива с две жилища, показва проверка в имотния регистър.Източник: 24 часа

Следваща статия:
Лечителката от манастира: Защо давате пари за лекарства, пийте чай от мента!

Коментари

Видео на деня

горе