Колело за смет, за дете велосипед



1bike, съвместно с Drag Bicycles и сдружение "МОГА Дряново”, започва кампания "Колело за смет, за дете велосипед", която ще продължи от 20 април до 1 юни.

Целта ни е от стари велосипеди и части да сглобим максимално много работещи колелета, които да дарим на деца в неравностойно положение от град Дряново.

Защо там? Защото там се намира работилницата ни за пребоядисване и реставрация на велосипеди и усещаме дълг да помагаме на местната общност, особено на най-уязвимата част от нея. И защото всяко едно дете заслужава своите съкровени първи мигове с велосипед и дълго лято на две гуми.

Затова молим всички, които имат стари и непотребни велосипеди или велосипедни части, да ни ги дарят.

За предпочитане са по-малки велосипеди, но и големи ще свършат работа (децата са на възраст между 8 и 19 години). Старите части от мазето или гаража за вас може да са боклук, но на нас могат да ни помогнат да сглобим работещ велосипед.

Как да дарите?

Можете да донесете своите стари колелета или части до магазина ни на ул. "Иван Шишман" 45 в София или в един от следните магазини от мрежата на Drag Bicycles в София:

•   DragZone "България", ж.к. Гоце Делчев, бл. 7А;

•   DragZone "Хиподрума", бул. Акад. Иван Евстатиев Гешов, бл. 120;

•   DragZone "Младост", ж.к. Младост 1, бл. 54 А (близо до метростанция Младост 1).

Също така можете да ги изпращате и с куриер до офис в град Дряново, за 1Байк.бг ООД, Александър Македонски, тел. 0877 566 446 (таксата е за сметка на изпращача).

Какщедействаме?

Ние от 1bike имаме ангажимента да превозим велосипедите и частите, които бъдат дарени на локациите в София, до Дряново. Също така нашият екип ще сглобява колелета на място и ще дарим бои за тяхното освежаване.

Ние от Drag Bicycles ще дарим части, които са жизнено важни за нормалното функциониране на един велосипед и не бъдат получени като дарение.

Ние от МОГА Дряново имаме ангажимента да освежим и нарисуваме велосипедите, както и да работим с местните структури на социалните служби, за да стигнат колелетата до децата възможно най-бързо.

За всякакви въпроси можете да ни пишете на info@1bike.bg или да ни се обаждате на 0877566446. Повече информацията за кампанията можете да намерите на http://1bike.bg/kolelozadete.

Поздрави от екипът на 1bike

Използваната снимка е на дело на Philippe Put.


Четете още:

🔴 „Откъснатите цветя на България“

🔴 Образованието – по света и у нас

🔴 Отец Боян Саръев: Вярващите се разбират без значение каква религия изповядват









Коментари

горе