Джамбазки: Връщането на казармата ще подейства добре



Евродепутатът Ангел Джамбазки твърдо подкрепи идеята на лидера на ВМРО Красимир Каракачанов за връщане на казармата. Той обясни защо наборната военна служба трябва да се върне.“На изток от нас е конфликта в Украйна,който скоро няма да свърши. На юг от нас- има религиозни и многопластови конфликти в Сирия и Ирак и други части на Близкия Изток. Очакваме още огромни маси от хора, които ще са принудени да напуснат родните си места“, каза Джамбазки.

Войводата обясни, че на Западните Балкани има три държави, които са черни дупки на картата-Косово, Босна и Херцеговина и Македония, където действат напрежението и разделението. В тези ситуации да смятаме,че друг ще дойде да ни пази си е просто наивно. Същата ситуация изисква населението да знае какво да прави в случай на военен конфликт. Липсата на подобни знания е видна в поведението на много млади българи по улиците“, каза Джамбазки.

Според него казармата ще подейства много добре на ромите. „Гражданите от древно индийски произход ще имат полза от тези занимания- те ще ги организират.С наборната служба тези хора ще разберат ,че тези две ръце и два крака могат да се използват да изкарат някой лев за себе си.

Евродепутатът обясни, че в момента Националния военен университет се опитва да направи един 40 дневен курс по военно обучение, което предизвиква огромен интерес, и то от страна на момичетата.


Четете още:

🔴 България – снежната спортна кралица

🔴 Млада художничка изписа 6 икони за нов храм (СНИМКИ)

🔴 Край най-старите рудници, открити досега в Европа





Източник: СВОБОДНО СЛОВО





Коментари

горе