Нина Добрев: България се промени по прекрасен начин



Нина Добрев не може да се прибере в България, без да стане център на внимание.
Звездата от "Дневниците на вампира", която е родена в София на 9 януари 1989, се мести в Канада с родителите ли, когато е едва на 2 годинки и израства в Торонто, но се връща всяка година у нас.
Нина, чието рождено име е Николина Константинова, винаги чувства много любов от българите, когато е в страната ни и се гордее с наследството си.
"Прибирам се почти всяка година, откакто съм малка, за да посетя баба и дядо. През годините страната много се промени, както Торонто. Преобрази се много и то по прекрасен начин", каза актрисата в интервю за списание Prestige Hong Kong.
"Доста ме разпознават в България. Има много талантливи българи, но аз съм една от малкото в шоубизнеса, която има международна слава, заради което има много голяма национална гордост, любов и подкрепа. Определено го чувствам, когато се върна там."
В момента 28-годишната Нина живее в Лос Анджелис заради кариерата си и макар че споделя, че й харесва животът в Холивуд, тя признава, че е някакъв тип "отшелник".
"Аз съм ново бебе в Лос Анджелис. Такъв отшелник съм. Всъщност обичам да стоя вкъщи, когато съм в града. Имам малка филмова стая, в която прекарвам по-голяма част от времето си, а също така ремонтирах кухнята си, за да мога да готвя много. Научих се как да готвя, откакто се прибрах. Обичам да правя вечерни партита, да имам гости, да гледам филми, да спя в леглото си и да релаксирам."
Когато не снима, актрисата обича да пътува, тъй като й харесва да научава повече неща за света. От всички места, които е посетила, тя споделя, че най-много е била впечатлена от Бали.
"Просто обичам да откривам нови градове и култури и да научавам за традициите. Светът е толкова голям и има толкова много от нас, и живеем по един уникален начин. Предполагам, че съм студент... Бали може би е моето най-любимо място. Духовната енергия, която е там, е осезаема. Усеща се спокойствие заради водата, въздуха и културата. Наистина много обичам Бали. На второ място се нарежда Токио. Енергията там е много различна от тази в Бали - всичко е на бързи обороти, много хора, хаос, но също така много визуални стимулатори навсякъде. След това, разбира се, е Китай", обясни пред изданието нашето момиче.


Четете още:

🔴 Как един българин проби в Дубай

🔴 Успели търновци. Антоанета Лазарова е единствената българка в хуманитарна база на НАТО в Белгия

🔴 Историята на Стоян и Анна. Или за La Crème Café в Холивуд









Коментари

горе