Защо момичетата у нас масово имат кистозни яйчници, а на момчетата им растат гърди, а ние не спираме да дебелеем

Гала и Стефан шокираха мрежата [СНИМКИ]Откакто са във ваканция, Гала и Стефан не спират да обикалят романтични и най-вече екзотични кътчета от света, откъдето, разбира се, да заливат мрежата с фотоси.


След като наскоро тв водещата скандализира със свои снимки, на които без свян развява бюст на Малдивите, където нудизмът е строго забранен, ето че страстите са прелели и в нещо по-съществено.

В скорошен фотос, с който блондинката не пропусна да се похвали в социалните мрежи, двамата с любимия й Стефан направо са се награбили край морето. И дрехи, и задръжки са паднали бързо, съдейки от целувките на двойката.

Малко преди това пък двамата успяха и да стреснат свои верни последователи във виртуалното пространство с небрежния си вид.

Гала дори бе обвинена от фенките си, че е твърде неглижирана - нещо, което досега не си е позволявала да демонстрира на широката общественост.

В крайна сметка почивката им е към своя край, наближава септември, а с него и поредния нов сезон на "На кафе", който Гала ще води.

Засега не е ясно дали пак ще приюти в студиото си и Стефан, който веднага се примамва от възможността да каже публично какво мисли по актуални въпроси от деня, пише show.blitz.bg.Източник: Марица

Следваща статия:
Всички мъже сме пълни боклуци

Коментари

Видео на деня

горе